Odoo bedrijfsapps

Gumbys kan uw bedrijf helpen bij het vormgeven van uw ERP, ecommerce, CRM, ... plannen door middel van Odoo. Odoo is een geïntegreerd systeem dat perfect schaalbaar is en kan mee groeien met uw firma. Het kan best vergeleken worden met een gigantische blokkendoos waaruit u zelf de functionaliteiten die u nodig heeft in uw bedrijf kan kiezen door eenvoudige installatie van de bijhorende app(s) .

Blokkendoos

Met meer dan 10.000 apps (kassasysteem, e-commerce, boekhouding, CRM, facturatie,....) kan Odoo aan al uw business processen een antwoord bieden. Dat al deze apps naadloos met mekaar integreren en kunnen communiceren is een enorm voordeel in de automatisatie van uw bedrijfsprocessen.

Een greep uit de duizenden apps die Odoo aanbiedt

Op al uw toestellen

Daarnaast is Odoo te gebruiken op je laptop, computer, tablet of mobiele telefoon. Je kunt daarom waar je ook bent bij je documenten en er in werken. Wanneer je overweegt Odoo uit te testen of te implementeren in uw bedrijf, zorgt Gumbys als implementatiepartner van Odoo, voor een correcte ondersteuning.

Open Source

Dat Odoo Open Source is betekent dat je bovenop de basis software makkelijk uitbreidingen of aanpassingen in de software kan laten aanbrengen. Odoo is volledig ontwikkeld op basis van Python en laat dat nou net dé expertise zijn van de Gumbys werknemers. Geen twijfel meer mogelijk dus dat Gumbys jou feilloos kan helpen bij de eventuele nodige customisaties of aanpassingen aan de bestaande apps die Odoo aanbiedt.