Haal het maximum uit jouw leads

Onmisbare CRM software om klanten en leads georganiseerd op te volgen.

Contacteer ons nu

Hoe zal mijn software eruit zien?

Wij hebben een leerrijke video gemaakt waarin je kan zien hoe jouw CRM software werkt. Ontdek hoe makkelijk het te gebruiken is en wat je er allemaal mee kan doen!

Contacteer ons nu

 
 

Doe meer met de Odoo CRM

Gebruiksvriendelijke CRM  

Begin meteen

Omwille van het gebruiksvriendelijke systeem zal een training meestal niet nodig zijn. Ook zorgt onze UX designer ervoor dat alles makkelijk te vinden en gebruiken is. 

Mobiele app

Door uw CRM ook beschikbaar te hebben op uw telefoon, kunt u waar dan ook uw bedrijfsprocessen bekijken en beheren.

Tal aan integraties voor uw CRM  

Bedrijfsprocessen

De Odoo CRM applicatie is naadloos te integreren met de website en verkoop applicaties om klanten en leads volledig automatisch van de website in de CRM applicatie in te voeren. Van daar kunnen met 1 klik offertes en facturen gegenereerd worden.

Krachtige API

Door het goed ontworpen software van Odoo kunnen wij uw systeem vaak moeiteloos verbinden met al uw andere applicaties.

Automatiseer uw taken binnen uw CRM  

Ondersteunen van salesproces

Het Odoo CRM past zich aan jouw verkoopproces aan en niet omgekeerd. Automatiseer en vergeet geen afspraken, calls of online meetings meer in te plannen. Zowel eenvoudig gebruik als het simultaan managen van meerdere verkoopteams is perfect mogelijk vanaf €16 per maand.

50,000+ bedrijven gebruiken Odoo om hun bedrijf te doen groeien.

Nog niet helemaal overtuigd? Geef ons een seintje en we leggen je alles uit.

Apps en integraties

Kies uw apps

Betaal enkel voor de apps die u écht gebruikt vanwege het blokkensysteem van Odoo. Wij helpen u met de juiste keuzes te maken.

Eigen branding op uw systeem

Eigen branding

De omgeving van Odoo maakt mogelijk dat wij uw eigen branding kunnen plaatsen over heel de CRM. Liever een ander design? Geen probleem bij Gumbys.

Vlot en snel opgezet, gebruiksvriendelijk

Vlot opgezet

Het gebruiksvriendelijke systeem samen met onze expertise zorgt voor een vlotte implementatie uw systeem. Het systeem kan op meerdere platformen gehost worden.

Implementatie volledig op jouw maat

Implementatie op maat

Vindt u niet alles wat u zoekt? Zou u graag op maat gemaakte apps hebben? Alles kan met Odoo, u vertelt wat u nodig heeft en wij zetten het op.

Odoo overzicht pipeline

Overzicht pijplijn

Bekijk in 1 oogopslag hoeveel budget er in de verschillende stadia van uw pijplijn zit, behoud het overzicht op elk moment en verlies minder klanten door plannings -en inschattingsfouten. Door middel van AI wordt een slaagpercentage berekend voor al je toekomstige deals.

Real-time rapportering

Neem belangrijke beslissingen op basis van real-time data. Met Odoo CRM beschik je over een interactief dashboard dat inzichten biedt in uw bedrijf, personeel en klanten.

Odoo Real-time rapportering

Laat ons je begeleiden met jouw nieuwe software!