Automatiseer uw Sales met Odoo

Automatiseer en beheer uw sales

Wij implementeren de beste sales management software voor u, op maat


Contact

Maak digitale offertes met Odoo Sales

Maak digitale offertes

Beheer uw producten of services op een efficiente en overzichtelijke manier waardoor u met elke verkoopsorder tijd uitspaart. Bereken meteen de marges op elke order en schep duidelijkheid over de winstgevendheid van uw diensten.

Experimenteer met dynamische offertes

De Odoo verkoopapplicatie laat u toe om dynamische offertes opstellen met optionele producten zodat upselling & cross-selling nog gemakkelijker wordt. Stimuleer klanten door specifieke kortingen visueel weer te geven op de offertes.

Systeem met dynamische offertes
Bespaar tijd met een Productbeheer van Odoo

Tijdbesparend productbeheer

Beheer uw producten of services op een efficiente en overzichtelijke manier waardoor u met elke verkoopsorder tijd uitspaart. Bereken meteen de marges en schep duidelijkheid over de winstgevendheid van uw diensten.

Wordt sneller betaald met herinneringsmails

Wordt sneller betaald

Wordt sneller betaald door automatische opvolging van facturen die herinneringen naar uw klanten stuurt op vooraf bepaalde tijdstippen. De mogelijkheid om online betalingen uit te voeren via het klantenportaal draagt bij tot een vlottere betaling en een betere ervaring voor uw klanten.

Analyseer en rapporteer verkoopscijfers

Analyseer uw verkoopscijfers

Krijg toegang tot verhelderende verkoopsdata voor meer inzicht in uw business en klanten. Dynamische en persoonlijke dashboards geven u de nodige informatie om sterke beslissingen te maken . Stel uw voorkeuren in en analyseer uw facturatie per product, klant, verkoper en meer.

Start vandaag nog met uw project bij ons

 

Contact