Professionele websites gemaakt met passie door een gemotiveerd team

Een website laten maken, een webshop nodig? Laten we samen uw situatie bespreken.

ContactEen manier om met uw klanten te verbinden

Laat klanten sneller contact opnemen met jou door een duidelijke website of e-commerce en call-to-action. Verlaag de drempel voor de klant om info te vragen of door uw producten te bladeren.Digitale aanwezigheid en professioneel overkomen

Wacht niet langer met het bouwen van een echte brand rond jouw bedrijf en producten. Een goede eerste indruk telt!Hoog rendement, zeer betaalbare prijs

In de competitieve, digitale wereld van vandaag is een professionele online aanwezigweid onmisbaar. Met Odoo kan dit vanaf €16 per maand.

  Wij helpen bij het creëren van de inhoud

Indien gewenst, bieden wij professionele begeleiding bij het schrijven van inhoud en het creëren van de juiste look and feel.

  Met jouw input ontwikkelen en ontwerpen we de website samen

 Deel uw ideeën met ons en dan kiezen we samen afbeeldingen, kleurenschema's en designs om van uw website een echte eye-catcher te maken die weergeeft waar uw bedrijf voor staat.

  Uw website blijft professioneel op alle devices

Zowel op desktop, ipad en mobiel blijft uw website en/of webshop zijn professionele karakter en identiteit behouden.

Webshop bouwen

Beheer al uw productinformatie op 1 plaats en bepaal welke producten op de webshop komen. Door integratie met de sales en facturatie applicatie kan het hele online verkoopproces geautomatiseerd worden.

Website maken

Creëer een website om uw bedrijf in de digitale markt van vandaag te vestigen. In combinatie met de CRM applicatie kunnen potentiële klanten meteen ook opgevolgd worden en kan het verkoopproces beginnen.

Webapp ontwikkelen

Wil u liever een interactieve web-applicatie maken? Dan staat ons team van Python en Django experts voor u klaar.

Meteen succes

Verbind met uw klanten

Communiceer met uw klanten op meerdere manieren. Zo kan er een contactformulier, live chat, klantenportaal en forum worden toegevoegd aan uw website.

Creëer leven in de brouwerij

Met behulp van de makkelijke en intuïtieve website- 

builder, kunt u zelf inhoud toevoegen aan de website.

De website builder is dus van nature ook een CMS.

Zo wordt een nieuw blog-artikel posten piece of cake!

Toekomstbestendig

Adverteren

Door middel van advertenties kan je jouw website tonen op verschillende platformen (Google, facebook, instagram, ...) en dat zorgt voor een nieuwe stroom aan klanten. Ook hier kunnen wij in begeleiden.

Digitale aanwezigheid

In de markt van vandaag is het bezit van een website een vereiste voor succes. Een goede website is een centrale bron van informatie over wat u doet als bedrijf en waarom. Het is ook een centraal aanspreekpunt voor de klant om contact met uw bedrijf op te nemen.

Start vandaag nog met uw project bij ons

 

Contact