Laat ons samenwerken

Separate email addresses with a comma.

Bedankt voor je  
interesse in Gumbys


Wij staan altijd klaar om met u samen te werken. Vertel ons uw situatie en we bespreken samen wat de beste oplossing is voor u.


Volg ons op sociale media

      

Hoe werkt het?

1


Analyse

Op basis van door u aangeleverde requirements (een probleemstelling of opdrachtbeschrijving) analyseren we de mogelijke werkwijze om een optimale oplossing te kunnen realiseren.

2

Offerte

We maken een schatting van de benodigde resources om de oplossing te implementeren en op basis daarvan maken we een offerte op.

3

Workshops

We organiseren samen met u een aantal workshops naargelang de complexiteit van het project. Tijdens die workshops werken we alle onduidelijkheden, vragen en benodigdheden samen tot in detail uit. Op het einde komen we tot een overeenkomst over de totale omvang van het project en wordt een finale offerte opgemaakt.

4

Implementatie

Gumbys bouwt de oplossing stapsgewijs en implementeert die samen met de klant. Hierdoor bent u continu op de hoogte van wat er gebeurt en kan er bijgestuurd worden waar nodig.

5

Ondersteuning

We zorgen ervoor dat uw gebruikers met de oplossing aan de slag kunnen en delen steeds onze kennis met u. Wij streven naar 100% tevredenheid.