Automatiseer en beheer uw verkoop

Digitaliseer uw verkoopsproces en verzend prachtige offertes.

Boek nu een gratis demo  


Maak digitale offertes

Beheer uw producten of services op een efficiënte en overzichtelijke manier waardoor u met elke verkoopsorder tijd uitspaart. Bereken meteen de marges op elke order en schep duidelijkheid over de winstgevendheid van uw diensten.

Experimenteer met dynamische offertes

De Odoo verkoopapplicatie laat u toe om dynamische offertes opstellen met optionele producten zodat upselling & cross-selling nog gemakkelijker wordt. Stimuleer klanten door specifieke kortingen visueel weer te geven op de offertes.

Tijdbesparend productbeheer

Beheer uw producten of services op een efficiënte en overzichtelijke manier waardoor u met elke verkoopsorder tijd uitspaart. Bereken meteen de marges en schep duidelijkheid over de winstgevendheid van uw diensten.


Word sneller betaald

Word sneller betaald door automatische opvolging van facturen die herinneringen naar uw klanten stuurt op vooraf bepaalde tijdstippen. De mogelijkheid om online betalingen uit te voeren via het klantenportaal draagt bij tot een vlottere betaling en een betere ervaring voor uw klanten.


Analyseer uw verkoopscijfers

Krijg toegang tot verhelderende verkoopsdata voor meer inzicht in uw business en klanten. Dynamische en persoonlijke dashboards geven u de nodige informatie om sterke beslissingen te maken. Stel uw voorkeuren in en analyseer uw facturatie per product, klant, verkoper en meer.

Odoo implementaties

 

 

Laat ons u begeleiden met uw nieuwe software!

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie