Krachtig en eenvoudig,
voor retail en horeca

Ontdek de voordelen van een intuïtief kassasysteem, volledig geintegreerd met uw backend.Boek een gratis demoVereenvoudig uw kassabeheer met Odoo

Het runnen van een succesvolle zaak is geen gemakkelijke taak. Met Odoo's kassasysteem kunt u uw kassabeheer vereenvoudigen en uw verkoopproces stroomlijnen. Van het beheren van uw voorraad tot het bijhouden van verkoopgegevens, Odoo biedt de krachtige oplossingen die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.


Verhoog de efficiëntie van uw POS

Met Odoo kunt u uw kassasysteem naadloos integreren met andere Odoo-applicaties, zoals facturatie en voorraadbeheer. Hierdoor kunt u uw efficiëntie verhogen en uw workflow optimaliseren. Bovendien kunt u dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Odoo uw kassa-instellingen eenvoudig aanpassen en beheren.


Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Odoo's kassasysteem is niet alleen flexibel, maar ook aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Van aangepaste betaalmethoden tot geavanceerde rapportagemogelijkheden, Odoo biedt een breed scala aan functies en opties om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Kassa voor retail

   Bedien meerdere klanten tegelijk

   Gemakkelijk én snel afrekenen

   Snel naar producten zoeken

Kassa voor horeca

   Organiseer zelf de omgeving

   Colorcode en nummer de tafels

   Snel en duidelijk

Zoveel meer dan enkel een kassasysteem

Verbind met uw klanten

Creëer de ultieme klantervaring door hun koopgewoonten te registreren en bij te houden. Beloon trouwe klanten met punten die hen korting geven op uw producten en/ of diensten.

Geïmplementeerd hoe u het wil, waar u het wil

Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het implementeren. Of het nu extra functionaliteit is of een ander ontwerp, wij zijn er voor u. De software is beschikbaar op al uw toestellen.


Wij zijn uw officiële Odoo partner

Als erkende Odoo partner, implementeren wij uw systeem op een professionele wijze. Volledig naar uw wensen en benodigdheden.


Laat ons u begeleiden met uw nieuwe software!

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie

Separate email addresses with a comma.