Maak uw verhuurbeheer
eenvoudiger met Odoo en Gumbys

Verhuur uw assets met de alles in één oplossing van Odoo met een van de beste verhuursoftwares die volledig geïntegreerd is.


Boek nu een gratis demo  

Verhuursysteem in Odoo

Verhuren via Odoo dankzij Gumbys

  Wij begrijpen uw uitdagingen

Bij Gumbys begrijpen we de uitdagingen van verhuurbedrijven als geen ander. Of u nu op zoek bent naar software voor het beheren van uw rental fleet of rental property management (bijvoorbeeld patrimoniumbeheer), Odoo heeft alles wat u nodig heeft. U wilt klanten de beste service bieden, terwijl u tegelijkertijd de controle houdt over uw voorraad, prijzen en facturering. Dat kan soms een hele klus zijn! Maar met Odoo, het krachtige Belgische ERP-pakket voor de kmo, wordt het beheren van uw verhuurproces eenvoudiger dan ooit tevoren. Hoe doen we dit?

 Voorraadbeheer

Met Odoo voorraadbeheer, dat perfect geïntegreerd is, kunt u in één oogopslag zien welke items beschikbaar zijn voor verhuur, welke gereserveerd zijn en welke teruggebracht zijn. Ook kan er een visueel overzicht van de planning en verhuurtermijnen zichtbaar gemaakt worden. Zo kunt u uw voorraad efficiënt beheren en verliezen verminderen.

a man and a woman in a warehouse
Facturatie binnen Odoo verhuursysteem

 Facturatie

Een ander probleem waar verhuurbedrijven vaak mee te maken hebben, is het handmatig bijhouden van prijzen en facturering. Met Odoo kunt u eenvoudig aangepaste prijslijsten maken en automatisch facturen genereren op basis van uw verhuurcontracten en nadien de betalingen automatisch laten opvolgen. Zo bespaart u tijd en kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is - uw klanten en uw business.

​Boekhouding en rapportages

Met Odoo kunt u ook uw boekhouding stroomlijnen, uw klantenbestand en producten beheren en uw rapportages vereenvoudigen. Bovendien is Odoo schaalbaar, wat betekent dat het geschikt is voor zowel kleine als grote verhuurbedrijven.

Automatisering


Daarnaast kunt u met Odoo nog meer tijdrovende processen automatiseren. Digitaal ondertekenen van contracten? Check. Afspraken maken met klanten? Check. Mailverkeer op 1 centrale plaats? Check. Al deze processen kunnen nu worden gecentraliseerd in Odoo, waardoor u nog meer tijd kunt besparen en uw bedrijf nog efficiënter kunt maken.

Verhuur - op maat gemaakt

Bij Gumbys weten we dat elk verhuurbedrijf anders is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een bike rental software, rental management software, of property management software voor short term rentals, wij hebben de oplossing voor u in de vorm van een top verhuursoftware. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Odoo en Gumbys uw verhuurbeheer kunnen transformeren. Odoo is een krachtig Belgisch ERP-pakket voor de kmo, geschikt voor bijna elk verhuurbedrijf. Bekijk onze Odoo apps, en vraag vandaag nog een Odoo demo aan. Ontdek ook meteen welke Odoo pricing en implemenatiekost hieraan hangt. Gumbys en Odoo, de perfecte combinatie voor een efficiënt verhuurbeheer.

Laat ons u begeleiden met uw nieuwe software!

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie

Separate email addresses with a comma.