Boost je verkoop met eenvoudige CRM-software

Converteer uw leads vlotter naar betalende klanten met een professioneel en geïntegreerd CRM-systeem.


Boek nu een gratis demo  


Wat is een CRM-systeem?

De voornaamste taak van een CRM-tool is het centraliseren en organiseren van klantendata. Op die manier kunnen teams en bedrijven efficiënter leads (verkoopkansen) opvolgen en leidt dit tot stijgende verkoopcijfers!

Naast statische data houdt zo een systeem ook e-mails, meetings, to do's en reminders netjes voor u bij in de cloud.

Start vandaag nog
Contacteer ons nu 

Rapportages en inzichten

Creëer dynamische dashboards of exporteer je data zonder beperkingen. Vanaf nu maak je beslissingen gebaseerd op data in plaats van op buikgevoel.


Op 1 plaats, altijd online

Beu om info uit verschillende bronnen te gaan halen? Met een CRM-systeem staat alles gecentraliseerd en up-to-date op 1 plaats. Bereikbaar, altijd en op elk device.


Keep it Lean!

Wij zorgen voor een flexibele oplossing die het zware werk van je overneemt. Investeer je tijd in taken die echte waarde opbrengen.

De voordelen van Odoo CRM

Eén van de beste CRM-software oplossingen op de markt.

Flexibiliteit 

Odoo CRM is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf, groot of klein. Of het nu gaat om het configureren van uw klantenfiches of het aanpassen van uw verkooppijplijn, Odoo CRM biedt de mogelijkheid om uw CRM-systeem volledig aan te passen aan uw unieke bedrijfsbehoeften.

  Mobiliteit

Met de mobiele app van Odoo CRM kunt u uw klantendata overal en altijd bijhouden. Zo kunnen uw medewerkers onderweg offertes opstellen, klantinformatie bekijken en bijwerken en communiceren met collega's en klanten.

Rapportages en inzichten    

Met Odoo CRM kunt u inzicht krijgen in de prestaties van uw verkoopproces en uw team. Met de krachtige rapportagemogelijkheden van Odoo CRM kunt u dashboards creëren en aangepaste rapporten genereren om uw bedrijfsprestaties te meten en te optimaliseren.


Integratie

Automatisering

Odoo CRM biedt tal van automatiseringsmogelijkheden om uw verkoopproces te stroomlijnen en uw team te ontlasten. Van het automatisch genereren van offertes en facturen tot het plannen van follow-up taken en het verzenden van e-mails, Odoo CRM neemt veel taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Beheer van leads

Odoo CRM biedt uitgebreide functionaliteiten om leads te beheren en te converteren naar betalende klanten. Van het vastleggen van nieuwe leads en het bijhouden van hun activiteit tot het plannen van follow-up taken en het versturen van gerichte e-mails, Odoo CRM biedt alles wat u nodig hebt om uw verkooppijplijn te optimaliseren.

Voor uw bedrijf, op maat gemaakt

Een CRM-systeem bereikt pas écht zijn volle potentieel wanneer het op maat van uw bedrijf is geconfigureerd. U bepaalt dus in grote mate zelf hoe het eruit zal zien en welke info u wilt bijhouden op de klantenfiche. 

Benieuwd naar wat nog meer kan?


Eén platform, al uw apps

Naast applicaties zoals de CRM-module, is er nog meer te  ontdekken . Bovendien zijn alle modules standaard geïntegreerd met elkaar!


Realtime rapportering

Vergeet het exporteren naar Excel en daarna importeren in een andere tool om een grafiek tevoorschijn te krijgen. Doe dit voortaan gewoon in de applicatie zelf.


Overzicht pijplijn

Bekijk in één oogopslag hoeveel budget er in elke fase van de pijplijn zit. Zo weet je meteen waar de meeste focus nodig is en verspil je geen seconde.

CRM implementaties

 

 

Laat ons u begeleiden met uw nieuwe software!

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie

Separate email addresses with a comma.