Boost je verkoop met eenvoudige CRM software

Converteer je leads vlotter naar betalende klanten met een professioneel en geïntegreerd CRM systeem


Boek nu een gratis demo  


Wat is een CRM systeem?

De voornaamste taak van een CRM tool is het centraliseren en organiseren van klantendata. Op deze manier kunnen teams en bedrijven efficiënter leads (verkoopkansen) opvolgen en leidt dit tot stijgende verkoopcijfers!

Naast statische data houdt zo een systeem ook emails, meetings, to do's en reminders netjes voor je bij in de cloud.

Start vandaag nog
Contacteer ons nu 

Rapportages en inzichten

Creëer dynamische dashboards of exporteer je data zonder beperkingen. Vanaf nu maak je beslissingen gebaseerd op data in plaats van op buikgevoel.


Op 1 plaats, altijd online

Beu om info uit verschillende bronnen te gaan halen? Met een CRM systeem staat alles gecentraliseerd en up to date op 1 plaats. Bereikbaar, altijd en op elk device.


Keep it Lean!

Wij zorgen voor een flexibele oplossing die het zware werk van je overneemt. Investeer je tijd in taken die echte waarde opbrengen.

Voor jouw bedrijf,   op maat gemaakt

Een CRM systeem bereikt pas écht zijn volle potentieel indien het op maat van jouw bedrijf is geconfigureerd. Je bepaalt dus in grote mate zelf hoe het eruit zal zien en welke info je wil bijhouden op de klantenfiche. 

Benieuwd naar wat nog meer kan?


Eén platform, al jouw apps

Naast applicaties zoals de CRM module, is er nog meer te  ontdekken . Daarbovenop zijn alle modules standaard geïntegreerd met elkaar!


Real-time rapportering

Vergeet het exporteren naar excel en daarna importeren in andere tool om een grafiek tevoorschijn te krijgen. Doe dit voortaan gewoon in de applicatie zelf.


Overzicht pijplijn

Bekijk in 1 oogopslag hoeveel budget er in elke fase van de pijplijn zit. Zo weet je meteen waar het meeste focus nodig is en verspil je geen seconde.

CRM implementaties

 

 

Laat ons je begeleiden met jouw nieuwe software

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie

Separate email addresses with a comma.