Bespaar tijd met een effectief boekhoudprogramma

Digitaliseer je boekhouding en automatiseer foutloos

Boek nu een gratis demo  


Klanten

Verzend facturen en creditfacturen. Sla klant- en productinformatie op. Altijd in orde met betalingen en verzend betalingsherinneringen.

Betalingen

Bestalingsmethodes als handmatig of cheques, betalen of ontvangen. Interne of extrene overboekingen. Van concept naar geboekt.

Leveranciers

Verzend facturen en creditfacturen. Sla leverancier- en productinformatie op. Aanbieden 'Declaraties van werknemer' aan de manager.

Grootboek

Grootboek met duidelijk overzicht, filteren en groeperen. Saldilijst per klant en per leverancier. Activa aanmaken en afletteren.

Management

Bespaar tijd met automatische boekingen. Beheer activa als gebouwen en afschrijvingen. Organiseer uitgestelde omzet en kosten. 

Dagboek

Dagboek met duidelijk overzicht, filteren en groeperen. Verkopen, inkopen, bank en kas, diversen. Activa aanmaken en afletteren.

Duidelijk overzicht

Een duidelijk overzicht van je boekhouding is uiterst belangrijk. Vind wat je zoekt in seconden. Bekijk je gegevens in meerdere views zoals grafieken, tabellen en meer.


Kom meer te weten

Rapporteer en vergelijk

Een sterke rapportage van je uitgebreide boekhouding is essentieel. Algemene rapportages zoals winst en verlies, balans en cashflow. Klant/ leverancier rapportages en analyses. Audit rapportage van grootboek en proefbalans en nog véél meer.

Gratis demo

Gaat naadloos samen met

Wij zijn uw officiële Odoo partner

Als erkende Odoo partner, implementeren wij jouw systeem op een professionele wijze. Volledig naar jouw wensen en benodigdheden.  

 


Laat ons je begeleiden met jouw nieuwe software!

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie