Krachtig Odoo kassasysteem voor retail en horeca

Ontdek de voordelen van een intuitief kassa systeem, volledig geintegreerd met jouw backend.Boek een gratis demoMeteen beginnen

Wij implementeren het systeem voor u op al uw systemen. We leggen u ook uit hoe het systeem te gebruiken en te configureren is.


Zelf te configureren

Door het intuïtieve systeem van  odoo kan u zelf het systeem configureren. Maak uw eigen kassatickets, invoices en nog veel meer.


Op maat gemaakt

Betaal niet voor zaken die u niet nodig heeft, selecteer zelf exact wat u nodig heeft. Heeft u dingen nodig die er standaard niet inzitten? Geen probleem, die maken we zelf!

Kassa voor retail

   Behandel meerdere klanten tegelijk

   Makkelijk én snel afrekenen

   Snel naar producten zoeken

Kassa voor horeca

   Organiseer zelf je omgeving

   Colorcode en nummer je tafels

   Snel en duidelijk

Zoveel meer dan enkel een kassasysteem

Verbind met uw klanten

Creëer de ultieme klantenervaring door hun koopgewoonten te registreren en bij te houden. Beloon trouwe klanten met punten die hun korting geeft op uw producten en/ of diensten.

Integreer met andere apps

Haal het maximale uit uw kassasysteem door het te verbinden met andere apps zoals Voorraadbeheer, Facturatie, Verkoop en nog veel meer. Voor meer informatie kan je ons altijd een bericht sturen.

Geïmplementeerd hoe u het wil,

waar u het wil

Wat u ook nodig heeft, wij kunnen het implementeren. Of het nu extra functionaliteit is of een ander ontwerp, wij zijn er voor u. De software is beschikbaar op al uw toestellen.

Odoo implementaties

 

 

Laat ons je begeleiden met jouw nieuwe software!

Eerste babbel

Gratis demo

Vrijblijvende offerte

Implementatie